→ Для вступления в общество новичков и профессионалов программирования, пожалуйста нажмите здесь ...

Форум программистов: C++, Basic, Delphi, Pascal, JavaScript
Логин: Пароль:
Запомнить?  
@Mail.ru



Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 3 ] 
Робота з символьними даними. 
Автор Сообщение
Начинающий

Регистрация: 23.03.2011
Сообщения: 8
Языки:
Специальность:

Репутация: 0 [ ? ]
 Робота з символьними даними.
Помогите плз сделать лаби оч нужно, я просто не успеваю!!!
Задание :
1Перетворення літер.

Написати програму, що перетворює у введеній з клавіатури строці символів великі літери латинського алфавіту на відповідні малі та залишає всі інші літери без змін.
2Гістограма частот появи символів.

Вивести на екран горизонтальну гістограму частот появи у введеному тексті букв "a", "b", "c", наприклад, в такому вигляді:

"a" ------
"b" ------------------------------------------------------------
"c"

Частоти: 1 10 0
Довжина столпчиків: 6 60 0

Розмір найдовшого стовпця - 60 символів, решти - пропорційно відповідним частотам. Якщо всі частоти дорівнюють нулю, стовпці не відображаються. Застосувати оператор switch (перемикач).

3відновлює скорочені записи типу A-Z (дві великі латинські букви, розділені дефісом) в s до повного запису вигляду ABC...XYZ в t;


23.03.2011 21:14
Профиль Отправить email
Начинающий

Регистрация: 27.04.2011
Сообщения: 3

Репутация: 0 [ ? ]
Сообщение Re: Робота з символьними даними.


28.04.2011 23:12
Профиль Отправить email
Начинающий

Регистрация: 23.03.2011
Сообщения: 8
Языки:
Специальность:

Репутация: 0 [ ? ]
 Re: Робота з символьними даними.
чето выдает 7 ерорс и 3 вариарс???


29.04.2011 19:49
Профиль Отправить email
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 3 ] 


Кто сейчас на конференции

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
cron
© 2013 «Форум программистов Украины»